Bloknoot - Agenda voor de muziekles - Joep Wanders

Sheet music

Wanders Bloknoot - Agenda voor de muziekles Wanders Bloknoot - Agenda voor de muziekles Wanders Bloknoot - Agenda voor de muziekles
Wanders Bloknoot - Agenda voor de muziekles

Composer(s):

Publishernumber:

BP1688

Instrument(s):

€7.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 350 Poppels with this product

also available as:

Product description

Deze muziekagenda is specifiek ontwikkeld voor jonge instrumentale leerlingen van ca. 8 jaar. Het kan gebruikt worden voor alle leerlingen ongeacht welk instrument ze spelen, het is een universele niet kalenderjaar gebonden agenda. BLOKNOOT muziekagenda stimuleert de leerling tot meer oefenen, met name in groepen gaan leerlingen tegen elkaar opbieden. Het benadrukt het feit dat muziekles als consquentie heeft dat er daadwerkelijk elke dag geoefend moet worden. De agenda geeft muziekles een kader om afspraken te maken; huiswerkopdrachten, maar ook belangrijke data, concerten en voorspeelavonden kunnen op een overzichtelijke manier worden bijgehouden. BLOKNOOT geeft docent en ouder een jaar lang inzicht in de studiediscipline van hun leerling of hun kind.

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP1688

Instrument(s):

ISBN:

Number:

706423

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Bloknoot - Agenda voor de muziekles
Your Rating